ОБСЛУЖИ ИЛИ РЕМОНТИРАЙ АВТОМОБИЛ > За нас

ПроМобил има една от най-големите и добре оборудвани сервизни бази в България.
Със своите 15 стенда за леки автомобили и джипове, 3 маси CELETTE (за ремонт и разпъване на тежко катастрофирали автомобили),

3 бояджийски камери тип ОММIA, високо-качествено сервизно и диагностично оборудване и над 50 високо квалифицирани механици и специалисти по авто-репаратура капацитетът на сервиза на ПроМобил надхвърля 500 автомобили на месец.

Този капацитет и квалификация естествено привличат много клиенти, които се нуждаят от обслужване или сервиз на своите автомобили.
Освен доволните клиенти, сервизната ни база е оценена и от концерна Рено-Нисан, който ни е оторизирал за официален негов сервиз.
Ние обслужваме всички марки автомобили, като се стремим да поддържаме наличности от резервни части за най-популярните видове. Бързото и качествено обслужване се подсигурява от централния склад на ПроМобил, който разполага с над 16.000 позиции, които са на разположение на нашия сервиз и нашите клиенти.

Клиентите на нашия сервиз са улеснени и от синергията между ПроМобил и неговото дъщерно дружество ПроБрокер (застрахователния брокер в Групата).

ПроБрокер обслужва клиенти с щети в застрахователните компании, които са приели ПроМобил за свой доверен сервиз, а те са: 

Алианц, Армеец, Булинс, Булстрад, Виктория, Дженерали, ДЗИ, Евроинс, Интерамерикан, Лев Инс, Олимпик клон България и Уника (в азбучен ред).

Всеки, който иска да обслужи или ремонтира своя автомобил, може да се възползва от услугите на сервизите на ПроМобил. Така Вие ще може да се възползвате от:

  • Един от най-добре оборудваните сервизни бази в България
  • Възможността за сервизиране на автопарк състоящ се от различни марки автомобили на едно място
  • Възможността да отстраните щетите покрити от застраховки при всички водещи застрахователни компании
  • Завеждане на щетите и отстраняването им на едно място от ПроБрокер
  • Заместващ автомобил осигурен от ПроАуто (докато се ремонтира Вашия)
Ние не просто ремонтираме автомобили. Ние осигуряваме Вашата мобилност.